Kozijnen Friesland

Wanneer u uw bestaande kozijnen wilt laten vervangen dan doet u er verstandig aan om zich goed te oriënteren. Hierbij kan Kozijnen Garant Friesland u goed van dienst zijn. Wij werken namelijk samen met de beste kozijnen specialisten bij u uit de regio. Naast aluminium, houten en kunststof deur- en raamkozijnen zijn wij u ook van dienst indien u op zoek bent naar informatie over een nieuwe dakkapel, schuifpui of gevelbekleding.

Aluminium, kunststof of hout?

Kunststof kozijnen hebben de afgelopen jaren een enorme opmars doorgemaakt. De kwaliteit is enorm toegenomen, bovendien is het product veelzijdiger geworden doordat er meer houtstructuren en kleuren beschikbaar zijn. Door de opkomst van kunststof is de verkoop van aluminium kozijnen behoorlijk teruggelopen. Aluminium is over het algemeen goedkoper en kan een goed alternatief zijn. Onze experts in Friesland adviseren u graag over de mogelijkheden.

Assortiment van uw leverancier uit Friesland

De gelieerde bedrijven uit Friesland hebben een aantal overeenkomsten, zo staat kwaliteit voorop en werken wij alleen met gediplomeerde vakmannen die u voorzien van bouwkundig advies. Bovendien is afspraak is bij ons nog afspraak! U kunt bij ons terecht voor:

• Kunststof, houten en aluminium kozijnen
• Dakkapel
• Gevelbekleding
• Schuifpui
• Vervanging, renovatie of herstel

Dakkapel en gevelbekleding

Kozijnen Garant Friesland is een tijd geleden begonnen met het aanbieden van houten deur- en raamkozijnen. In de loop der jaren zijn wij ons verder gaan specialiseren. Sinds een aantal jaren kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van een dakkapel of of schuifpui. Een dakkapel is volledig op maat of prefab beschikbaar, in ieder gewenst materiaal. Ook voor gevelbekleding brengen wij u graag op de hoogte van de mogelijkheden. Onze experts staan voor u klaar!

Snel contact

Kom snel in contact met Kozijn Garant via telefoonnummer 085 4320012. Indien u het onderstaande offerte formulier invult dan hoort u spoedig van ons. Geef alstublieft duidelijk aan wat er dient te gebeuren. In welk materiaal bent u geïnteresseerd? Wanneer wilt u de opdracht laten uitvoeren? Hoe gedetailleerder de informatie, des te beter de vakmannen uit Friesland u van dienst kunnen zijn!