Home > Kozijnen prijzen

Kozijnen prijzen

Ieder huis is weer anders waardoor er geen standaard prijzen voor kozijnen zijn. De prijs is afhankelijk van het soort materiaal dat u gebruikt, maar ook van de kwaliteit en het formaat. Een offerte wordt dan ook altijd speciaal op maat gemaakt voor uw woning. Als u wilt weten wat de prijs is voor het plaatsen of vervangen van uw kozijnen, dan kunt u het beste contact met ons opnemen via onze website. U krijgt zo een duidelijk inzicht in de kosten.

Prijs afhankelijk van uw opties

Niet alleen het formaat is afhankelijk voor de prijzen. Natuurlijk wordt de prijs voor kunststof en het glas duurder bij grotere kozijnen. Maar opties maken de kozijnen vaak nog een stuk duurder. Wilt u bijvoorbeeld het glas laten kantelen of het kunststof extra inbraakwerend maken? Dit zijn allemaal opties waarvoor een meerprijs berekend wordt en uw kozijnen duurder worden.

Vergelijken

Afhankelijk van het materiaalsoort waar u voor kiest zijn er vaak verschillende leveranciers waar uit u kunt kiezen. Om de juiste kozijnen prijzen te krijgen zou u deze eigenlijk eerst met elkaar moeten vergelijken om de juiste prijs te vinden. Natuurlijk is dit een hoop werk, maar wel werk waar u veel geld op kunt besparen. Als u via onze website een vrijblijvende offerte aanvraagt dan heeft u direct de goedkoopste optie voor u. Dit bespaart u veel geld en u hebt een inzicht in de prijs.

Prijzen voor het monteren

De uiteindelijke prijs is niet alleen afhankelijk van de leverancier, maar ook van de montagekosten. Via onze website ontvangt u altijd een totaal offerte met de materialen en de montagekosten. Als u direct de kozijnen prijzen wilt weten dan kunt u hier het beste een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw woning.