Home > Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen saai? Dat hoeft al lang niet meer, want kunststof is steeds meer gaan lijken op houten kozijnen. De hout structuur wordt zelfs nagemaakt in de kozijnen en het fijne is dat ze standaard in de gewenste kleur worden geleverd. Mede door de lange levensduur en het weinige onderhoud zijn ze al door vele huizenbezitters geplaatst.

Kunststof kozijnen inbraakproof?

Van kunststof kozijnen wordt vaak gezegd dat ze niet inbraakveilig zijn. De schade die ontstaat bij een inbraak is vaak wel duurder dan bij een houten constructie, maar moderne kunststof kozijnen zorgen er evengoed voor dat inbrekers lastiger binnen kunnen komen. U hoeft zich hier dus geen zorgen over te maken.

Vrij van onderhoud

Kunststof kozijnen staan erom bekend dat ze onderhoudsvrij zijn. Een likje verf is niet meer nodig waardoor u jaarlijks tijd en kosten bespaart. Wat wordt er dan wel van u verwacht als het om onderhoud gaat? Als u uw kozijnen één keer per jaar goed schoonmaakt, gaan deze jaren mee. Het onderhoud voor kunststof kozijnen stelt dus vrijwel niets voor.

Hout of kunststof?

Vaak hebben huizeneigenaren beelden van kunststof kozijnen die nu niet meer reëel zijn. De kunststof kozijnen lijken sprekend op hout en zelfs de houtnerven zijn overgenomen waardoor deze niet meer van echt te onderscheiden zijn. Twijfel dus niet langer en kies voor onderhoudsarme kozijnen tegen een zeer scherpe prijs. Door direct een vrijblijvende offerte aan te vragen weet u hoeveel uw project precies gaat kosten.