Home > Laminaat

Laminaat

Laminaat is één van de meest gebruikte vloeren in Nederland. Het materiaal is populair omdat het betaalbaar is en eenvoudig schoon te maken. De levensduur van laminaat is misschien niet zo lang als een houtenvloer, maar hier staat wel eenvoudig onderhoud tegenover.

Laminaat leggen in uw woning

Laminaat is verkrijgbaar in een klikvariant of in een klassieke variant. Kliklaminaat wordt vaak zelf gelegd, maar klassiek laminaat is iets lastiger te leggen. Hiervoor is het inschakelen van een expert aan te raden als u het laminaat er netjes in wil leggen. Voordat u laminaat gaat leggen is de ondervloer van belang. Zorg ervoor dat de ondervloer egaal is en er geen onevenheden meer zijn. Zodra dit is weg gewerkt kunt u kiezen voor een isolerende ondervloer. Uw voeten zullen zo minder snel koud zijn en er is minder geluidsoverlast.

Waarom kiezen voor laminaat?

Als u een vloer gaat kiezen dan kunt u kiezen uit verschillende materialen en soorten. Maar waarom zou u eigenlijk kiezen voor laminaat? Laminaat is relatief voordelig in aanschaf vergeleken met andere vloeren. Daarnaast kunt u kiezen uit werkelijk honderden stijlen en vormen waardoor iedere laminaat vloer er weer anders uit ziet. Dankzij de afwerking van een laminaatvloer is de vloer slijtvast. Wilt u ook een vloer die betaalbaar is en slijtvast is? Vraag vrijblijvend een offerte aan over de mogelijkheden.

Het leggen van een vloer uitbesteden

Als u een laminaat vloer door een expert laat leggen weet u zeker dat het juist gebeurd. Maar het bespaart u natuurlijk ook veel tijd door niet zelf een vloer te gaan leggen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor de kosten om uw vloer te laten leggen door een expert via onze website. U weet zo precies wat u kwijt bent als u dit door een expert laat doen.