Home > Parketvloer

Parketvloer

Traditioneel parket is niet zomaar een vloer die u uitzoekt. Het is een vak apart waar u een echte expert bij moet halen om het te laten leggen. Een parketvloer die goed gelegd is gaat vaak nog jaren mee. Zo moet voor het leggen van het parket de ondervloer stevig zijn en aan verschillende eisen voldoen. Een expert komt graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en de kosten voor uw nieuwe parketvloer te berekenen.

De ondervloer voor uw parketvloer

Voor een parket leggen moet de ondervloer aan een aantal eisen voldoen. Als u de vloer op een bestaande vloer wilt leggen dan is het belangrijk dat de ondervloer vlak, schoon en droog is. De ondervloer mag ook niet veren zodat het stevig genoeg is om de vloer op te leggen. U kunt er ook voor kiezen om op het beton parket te leggen. In deze situatie mogen er geen scheuren of oneffenheden in het beton zitten. De grond kan het beste worden geëgaliseerd. Dit zijn verschillende eisen waar u echt verstand van moet hebben om parket te leggen. Een expert weet precies waar op gelet moet worden en hoe de ondervloer geschikt gemaakt kan worden voor parket.

Het leggen van een parketvloer

Parket leggen kan op twee manieren. Zo zijn er al vloeren verkrijgbaar die hetzelfde gelegd kunnen worden als laminaat. Dit maakt het met een beetje kennis eenvoudiger om een vloer te leggen. Maar de meeste parket vloeren worden nog op de klassieke manier gelegd. Ervaring is hiervoor vereist en als u dit niet heeft dan kunt u het beste een expert vragen voor het leggen van uw vloer. Wilt u vrijblijvende informatie voor een expert bij u aan huis? Vraag direct eenofferte aan via de website.

De kosten van een parketvloer leggen

Een parketvloer leggen is een investering waardoor u nog jaren kunt genieten van uw nieuwe vloer. Als u hier niet voor zou kiezen dan kunt u niet lang genieten en kunt u de vloer alweer snel wegdoen. Hiervoor kost parket te veel geld waardoor u het beste voor een expert kunt kiezen. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een investering in uw vloer.