Home > Renovatie

Renovatie

Op een vloer wordt geleefd en hierdoor heeft een vloer dagelijks te maken met druk en gebruik. Hierdoor kan het voorkomen dat een vloer kapot gaat, maar eigenlijk niet helemaal op is. Maar u kunt ook in het bezit zijn van een bijzondere vloer die u niet kwijt wilt. Met een renovatie krijgt uw vloer een opknapbeurt, maar niet alleen uw bovenvloer kan worden gerenoveerd. Ook uw betonvloer kan worden gerenoveerd.

Herstellen van verzakking betonvloer

In de loop der jaren kan het voorkomen dat een betonvloer is gaan verzakken. Met een vloerrenovatie kant dit worden verholpen. Hierbij wordt een vloer onder de grond gerenoveerd. De vloer wordt als het ware opgelift en opnieuw ondersteund. Dit is een renovatie waarbij de vloer weer helemaal hersteld wordt in de oorspronkelijke staat. U hebt zo geen problemen meer met als lekkage of andere ergernissen door de verzakking.

Het vervangen van oude betonbalken

Bij de renovatie van een betonvloer kan het voorkomen dat de betonbalken niet meer in orde zijn. Voordat er aan een vloerrenovatie begonnen wordt gaat een van onze experts eerst bij u kijken. Zo kunnen onze experts precies zien of er betonbalken vervangen moeten worden of dat er nog meer moet gebeuren bij de renovatie. Hier wordt een offerte van gemaakt. Zodra u hiermee akkoord bent gaan onze experts uiterst voorzichtig te werk om bijvoorbeeld de betonbalken te vervangen. Wilt u meer weten over de renovatie van uw vloer? Vraag vrijblijvend een offerte aan via onze website.

Uw vloer laten renoveren

Een vloer renovatie is niet iets dat u zomaar laat uitvoeren. Het is een investering in uw woning en uw woning wordt hierdoor veiliger en meer geld waard. Hierbij is het van belang dat u een renovatie door experts laat uitvoeren. Wilt u meer informatie ontvangen over de investeringskosten en de experts bij u in de buurt? Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij komen u graag meer vertellen over de renovatie van uw vloer.